06.02.2018 | 16:10

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути, а ще краще – самому спробувати. Саме такої думки дотримуються у Житомирському міському центрі зайнятості і в рамках Інформаційної школи профорієнтації запропонували її учням стати на кілька годин майстрами кондитерської справи. Під керівництвом професіонала-кондитера Лесі Мамиченкової діти створювали солодкі міні-шедеври.

Цей досвід стане цінним для кожної дитини, адже здобуті навички можна використати і в повсякденному житті, як це зробила Маргарита, яка приготувала тістечко для презентації подрузі на іменини.

Важливою є така зустріч і для дітей, які планують стати фахівцями ресторанної справи. Обмін досвідом майстрів-наставників із молоддю є важливою складовою профорієнтаційної роботи міського центру зайнятості.