Щорічно у третю неділю жовтня в Україні відзначають День працівників харчової промисловості. Вона включає в себе понад 40 різноманітних галузей виробництва: хлібопекарську, цукрову, кондитерську, молочну, рибну, макаронну, овочеву та інші.
З початку року у базі даних служби зайнятості Житомирської області налічувалося понад 1000 вакансій для таких працівників, з яких 702 вакансії вже укомплектовано. На сьогодні роботодавці пропонують роботу для 180 спеціалістів таких галузь із заробітною платою – до 26 700 грн.
Підприємства, кафе, ресторани, магазини наразі шукають:
- пекаря
- обвалювальника м'яса
- кухаря
- шеф-кухаря
- інженера-технолога
- варника
- кондитера,
- а також продавця продовольчих товарів, бармена, бариста, офіціанта та ін.
За довідками звертатись у:
- Бердичівська філія Житомирського ОЦЗ: +38(0412)-500-172
- Житомирська філія Житомирського обласного центру зайнятості: +38(0412)-500-139, 098-662-27-24
- Коростенська філія ЖОЦЗ: +38(0412)-500-174
- Звягельська філія Житомирського обласного центру зайнятості: +38(0412)-500-173
Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на нашому сайті ➡️ https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua