17.10.2025 | 14:18

Щорічно у третю неділю жовтня в Україні відзначають День працівників харчової промисловості. Вона включає в себе понад 40 різноманітних галузей виробництва: хлібопекарську, цукрову, кондитерську, молочну, рибну,  макаронну, овочеву та інші.

З початку року у базі даних служби зайнятості Житомирської області налічувалося понад 1000 вакансій для таких працівників, з яких 702 вакансії вже укомплектовано. На сьогодні роботодавці пропонують роботу для 180 спеціалістів таких галузь із заробітною платою  – до 26 700 грн.

Підприємства, кафе, ресторани, магазини наразі шукають:

  • пекаря
  • обвалювальника м'яса
  • кухаря
  • шеф-кухаря
  • інженера-технолога
  • варника
  • кондитера,
  • а також продавця продовольчих товарів, бармена, бариста, офіціанта та ін.

За довідками звертатись у:

  • Бердичівська філія Житомирського ОЦЗ: +38(0412)-500-172
  • Житомирська філія Житомирського обласного центру зайнятості: +38(0412)-500-139, 098-662-27-24
  • Коростенська філія ЖОЦЗ: +38(0412)-500-174
  • Звягельська філія Житомирського обласного центру зайнятості: +38(0412)-500-173

 Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на нашому сайті ➡️ https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua